Sancaktepe İmplant Tedavisi

Sancaktepe Yenidiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde İmplant Tedavisi

Yönetici Yönetici

Yönetici Yönetici 3 yıl önce yazdı

Sancaktepe İmplant Tedavisi

Sancaktepe'de Yenidiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde covid 19 önlemleri alınarak, bütün hijyen şartlarına uygun bir şekilde, uzman hekimer tarafınca hızlı ve güvenilir şekilde implant tedavisi uygulanmaktadır. Kısaca implant tedavisi: eksik olan dişlerin işlevliğini, estetikliğini yeniden sağlamak amacıyla, çene kemiğine uygulanan, titanyumdan yapılan vida çeklinde olan yapay diş köküdür. Başarı yüzdesi diğer tedavilere göre daha yüksektir. Bu tedavi yöntemi uzun ömürlüdür. Genellikle ön dişerlin yapımında kullanılır. Etrafındaki dişlere herhangi bir müdahale edilmeden, zarar verilmeden yapılır. Diş hekimlerinin en çok kullandığı tedavi yöntemleri arasındadır. 

Sancaktepe Yenidiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İmplant Tedavisi

Röntgen çekilir ve tedaviden öcne detaylı muayene yapılır. Çenenin, dişlerin ölçüsü alınır ve bölgedeki kemik yoğunluğu ve dişlerin durumu incelenir ve implanta uygun olup olmadığı belirlenir. Tedavide hastaya sedosyon verilir ve kontrollü bir biçimde uyutulur. İmplantın yerleşmesinde iki seçenek vardır. Birincisi tek aşamalı işlem. Yani implantın yerleştirildiği yere geçici bir başlık takılır. Diğer işlemde ise ipmlantın yerleştirildiği yer diş eti ile kapatılır ve iyileşme süreci başlar. Protez başlıklar sonradan takılır. Her iki işlemde de geçici köprü yerleştirilir. Hasta normal bir şekilde yemek yiyebilir. 

Bu tedavi sayesinde eksik olan dişlerin yeri doldurulurken, normal işlev yerine getirilir. Eksik dişlerin estetikliği yerine getirilir ve daha estetik, güzel ve doğal durmasını sağlar. 

Sancaktepe Yenidiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, bu tedaviyi en ince noktasına kadar güvenli ve hijyenik bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Tarih 2022-01-15 20:10:54

Önceki Yazısı Sancaktepe Diş Çekimi Sonraki Yazısı Sancaktepe Diş Teli
Sancaktepe İmplantİmplant tedavisiİmplantYenidiş
Son Eklenenler
Dental İmplant Teknolojisindeki Son Yenilikler
Dental Volimetrik Tomografi
Şeker hastalarına implant yapılır mı ?
Şeker , diabet hastalarında HbA1c Değerleri ve Anlamları:
Diş implanttı hakkında merak edilen sorular ?
2024 YILINDA İMPLANT FİYATI NE OLACAK ?
Types of Implant Prostheses