Sancaktepe Diş Teli

Sancaktepe Yenidiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Diş Teli Tedavisi

Yönetici Yönetici

Yönetici Yönetici 3 yıl önce yazdı

Sancaktepe Diş Teli

Sancaktepe'de Yenidiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde covid 19 önlemleri alınarak, bütün hijyen şartlarına uygun bir şekilde, uzman hekimler tarafınca hızlı ve güvenilir şekilde diş teli tedavisi uygulanmaktadır. Kısaca ortodonti olarak da adlandırılan diş teli tedavisi, diş diziliminde bozukluk olan kişilere işlev ve estetiklik kazandırmak için uygulanmaktadır. Diş yapısında bozukluk olan insanların çene kasları zamanla zarar görmektedir. Bir dişin diğer dişlere uyguladığı basınç gerektiğinden fazla olduğunda diş köklerinde, çenede ağrılar meydana gelir. Bu sorunlar diş teli tedavisi sayesinde çözülebilmektedir. 

Sancaktepe Yenidiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Diş Teli Tedavisi ;

Bu tedavi yönteminde amaç: sürekli bir şekilde az basınç uygulayaral dişlerin istenilen duruma gelmesidir. Dişlere yapıştırılan braketler, içerisinden geçen tellerle birlikte sürekli tedaviyi ilerletmektedir. Braketlerin uyguladı hafif basınç sayesinde dişler bir süre sonra istenilen pozisyona getirilir. Esas amaç diş köklerini hareket ettirerek zamanla şeklini düzeltmektir. 

Tel takıldıktan sonra kısa bir zaman hafif ağrılar olacaktır. Şiddetli ve uzun süreli ağrılarda diş hekiminize görünmeniz gerekmektedir. Brakerlerin hassaslığından dolayı uzun bir süre bazı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Sert, yapışkan, tatlı yiyecekler ve asitli içecekler tüketmemeye özen göstermeniz gerekmektedir.Bu tedavi yönteminin herhangi bir yaşı, zamanı olmasa da en etkili olduğu düşünülen zaman ergenlik dönemidir. Genç dokulara daha rahat yön verilebildiği için ortodontistler tarafınan en çok tercih edilen 9 - 14 yaş aralığıdır. Bu dönemde oluşan ortodontik bozukluklar kısa bir süre içerisinde giderilmeye başlanmaktadır. 

Sancaktepe Yenidiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, bu tedaviyi en ince noktasına kadar güvenli ve hijyenik bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Tarih 2022-01-16 02:06:12

Önceki Yazısı Sancaktepe İmplant Tedavisi Sonraki Yazısı english
Sancaktepe Diş TeliDiş teli tedavisiDiş teliYenidiş
Son Eklenenler
Dental İmplant Teknolojisindeki Son Yenilikler
Dental Volimetrik Tomografi
Şeker hastalarına implant yapılır mı ?
Şeker , diabet hastalarında HbA1c Değerleri ve Anlamları:
Diş implanttı hakkında merak edilen sorular ?
2024 YILINDA İMPLANT FİYATI NE OLACAK ?
Types of Implant Prostheses